Дефектен ремък или подемник ?

Обадете ни се, за да ремонтираме или да направим нов!

Ремонт и поддръжка на уреди и оборудване за подемане


Нуждаете се от помощ, за да се уверите, че вашите подемни уреди работят, имат възможно най-дълъг срок на експлоатация и, разбира се, съответстват на важните разпоредби и изисквания?

Certex Polska предлага работилнични услуги, което означава, че предоставяме сервиз, ремонт и проверка на подемни устройства, кранове и системи за предотвратяване на падане от високо. Поставете вашето оборудване в Certex, а нашите служители ще извършат ремонт и преглед и ще се погрижат да бъде готово за употреба в най-кратки срокове.

Предлагаме ремонт и поддръжка на:

  • Въжеци с верига
  • Въжеци с верига, стоманени и текстилни
  • Системи за предотвратяване на падане от високо
  • Изключително здрави текстилни въжеци Extreema за тежки товари
  • Въжета за закрепване с натягатели

Услуги по поддръжка:

  • Смазване
  • Мониторинг

За тези от нас, които работят с подемно оборудване, безопасността е на първо място, затова важна част от концепцията ни за услуги е да се уверим, че подемните устройства са в добро състояние. Certex Polska осигурява сервиз и проверка на разнообразни продукти на място или в нашия сервиз в град Влоцлавек.

Разполагаме с обучен и сертифициран персонал в нашите сервизи и в нашите сервизни автомобили, което допринася за ефективността, контрола и по-бързото обслужване на клиентите. Това означава също, че клиентът получава цялата документация и маркировка, за да отговори на изискванията на органите, законите, наредбите и стандартите.

С Certex Polska като свой партньор, можете да се ползвате с мир на духа от проверено подемно оборудване, зная, че то е надеждно и безопасно.

Свържете се с нашия екип относно наема на оборудване!

Изпратете ни съобщение и ще отговорим възможно най-бързо!